Üdvözöljüka Villa Rosato honlapján

Kezdjük izgalmasan a nyarat!

Június 18-án kalandparkunk éjszaka is várja a látogatókat! Tegyétek próbára ügyességeteket akár 15 méter magasságban az egyedülálló Kristály Torony kalandpálya tetején! A próbatételek teljesítése után pedig Villa Rosato Cukrászda és Cocktail Bár szolgáltatja a jutalmat. Fagyi akciónk keretén belül minden második gombóc házikészítésű frissítő finomságot ajándékba adunk!

A Hotel Caramell cukrászdája, a Villa Rosato 2010 őszén nyitotta meg kapuit egyedi, és sok esetben újragondolt süteményeivel, mind a tradicionális, mind az új ízekre vágyó vendégek előtt. Célunk, hogy jó minőségű alapanyagokból készülő, változatos kínálatunk, kövesse a gyorsan változó igényeket, ötvözze a hazai ízeket a külföldről érkező új technikákkal és trendekkel.

A Villa Rosato egyszerre kínálja a csúcs cukrászat kulináris élvezeteit és a zenés klubok hangulatát.

Galériasütemények, receptek

Villa RosatoGarden

A Villa Rosato Garden Magyarország első Kristály Tornya lábánál található. Miután megmásztad az egyedülálló, kristályszerkezetű kalandtornyot, kóstold meg a VILLA ROSATO GARDEN új recept alapján készült pizzáit, ízletes házi készítésű szendvicseit is.

további részletek

Villa Rosatorendezvények

Különleges helyszín, varázslatos környezet, életre szóló élmények... Szeretettel várunk Titeket teljes körű szolgáltatásainkkal, hogy ez a nap valóban csak Rólatok szóljon! A professzionális kiszolgálás, ételkínálatunk sokszínűsége és a nyugodt atmoszféra hozzájárul sikeres a rendezvényeinkhez.

Címünk:
9740 Bükfürdő, Nyárfa utca 2.

+36-94-999-315